Кои сме ние

“ТЕАТЪР НА ОТГОВОРНОСТТА”  е неправителствена организация, която има за цел да развива проекти в посока на документалното и социално ангажираното сценично изкуство. Основната ни мисия е да създадем мрежа от артисти и организации, които да се обединят около идеите и целите на документалния театър и социално ангажирания театър, проявяващи се под различни сценични форми – конвенционален театър, пърформанс, клоунада, акция, инсталация и др.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Интерактивна седянка на отговорността

„ТЕАТЪР НА ОТГОВОРНОСТТА“ е неправителствена организация, която има за цел да развива проекти в посока на документалното и социално ангажираното сценично изкуство . Основната ни мисия е да създадем мрежа от артисти и организации, които да се обединят около идеите и целите на документалния театър и социално ангажирания театър, проявяващи се под различни сценични форми – конвенционален театър, пърформанс, клоунада, акция, инсталация и др.

място

Драматичен театър - Пловдив

дата

03 февруари 2019

начало

21:00

място

Драматичен театър - Пловдив

дата

03 февруари 2019

начало

21:00

ПАРТНЬОРИ

Партньорската мрежа на  “Театър на отговорността” е един от основните приоритети в дейностите на организацията. Това, към което се стремим е да въвлечем възможно най- много артистични, образователни и други социално ангажирани структури и организации.
От особена важност е да успеем да провокираме диалог между артисти и специалисти от различни хуманитарни области.