forum-theater-team

За проекта

“Форум театър” е иновативен проект, който съчетава изкуството на театъра с диалога и образованието, насочен към младежи и деца. Нашата мисия е да предоставим на младите хора платформа, където те могат да изразяват своите мисли и идеи, да обсъждат важни социални теми и да развиват своите критични мисловни умения. Проектът включва интерактивни театрални представления, работилници и дискусионни форуми, където участниците не само наблюдават, но и активно участват в създаването на сценичните произведения.

Чрез “Форум театър”, ние предлагаме възможност на младите хора да се включат в процеса на театрално творчество, да развият своите артистични и комуникативни умения, и да станат част от защитаването и разпространението на социално значими послания. Нашата цел е да насърчим младите хора да бъдат активни участници в обществото и да им помогнем да осъзнаят силата на своя глас и изкуството като инструмент за промяна.

 

Последвайте ни в социалните мрежи за да разберете повече!

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“. Наши партньори са Държавен Куклен Театър – Пловдив и  ПГО “Ана Май” – гр. Пловдив

NFK-LOGO-INV-in-PNG 3254